Goebbels-a și presa

O fufă care a ajuns ministru al culturii, o Josephă Goebbelesă care s-a trezit moarta (a declarat ea o inepție in pandemie despre viul care se trezește mort) și care se crede minstrareasa Ministerului Propagandei îmi oprește accesul la informare, ma desconsidera intelectual, interzicând-mi posibilitatea vizionarii primului film artistic filmat în spațiu. Motivul interzicerii: e rusesc! E vorba de filmul Provocarea (Vâzov).
Alți inteligenți plătiți de firmele abonate la buget, firme care reprezinta mass-media, îmi spun ca filmul e prost ca a fost făcut în graba ca nu cumva Tom Cruise sa facă filmul american înaintea celui rusesc. Însa argumentul grabei e pueril pentru ca doar rusii au nave de transport la Stația Spatiala Internațională (SSI) și dacă Tom Cruise era distribuit într-un film ar fi trebuit sa plătească rușilor transportul, deci din 2020 când a apărut ideea lui Tom nici măcar nu au început demersurile de transport, asadar niciodată Tom Cruise nu va face film pe SSI are deja peste 60 d e ani.

Toanta care se da ministru culturii ne întoarce în anii ’80 când priveam la video playere firmele americane, în grupuri mici, în casele noastre, împreună cu prietenii. Însa atunci securitatea o lăsa pe pițigăiata Nistor sa traducă prin dublare filmele, pe când azi filmul e netradus căci pițigăiata e anti. Mi-aș chema prietenii acasă ca să vedem filme rusești, căci acolo ne împing prostii care ne conduc dar nu am nici filmul și nici traducerea desiam toată aparatura necesară.
În concluzie rău e sa ai miniștri prosti, și doar presa aservita prin abonament la publicitatea de stat, căci e plătită publicitatea firmelor mass-media din bugetul de stat, deci publicitatea e de stat

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment